Tints of Nature 10N Platinum Blond

(2 kundeanmeldelser)

kr.147.00

Tints of Nature 10N Platinum Blond 130 ml er en økologisk hårfarve, der giver en smuk platinblond farve uden at skade håret eller miljøet. Den er lavet af naturlige og økologiske ingredienser og er fri for skadelige kemikalier. Hårfarven er velegnet til alle hårtyper og giver en langvarig farve med glans. Den er beriget med naturlige planteekstrakter og olier, der plejer og nærer håret. Hårfarven er nem at påføre derhjemme og leveres i en praktisk flaske. Vælg Tints of Nature 10N Platinum Blond 130 ml for en økologisk og skånsom hårfarveoplevelse.

1 People watching this product now!

Reviews

4.5
2 reviews
1
1
0
0
0

2 anmeldelser af Tints of Nature 10N Platinum Blond

Clear filters
  1. Atija Markussen

    Jeg er meget tilfreds med Tints of Nature 10N Platinum Blond 130 ml hårfarven. Den er nem at påføre og giver en smuk platinblond farve, samtidig med at den er økologisk og skånsom mod mit hår. Jeg kan varmt anbefale denne hårfarve til alle, der ønsker en naturlig og sund hårfarveoplevelse.

    0
    0
  2. Auden Kristiansen

    Jeg er virkelig glad for min økologiske hårfarve fra Tints of Nature. Den er nem at påføre og giver en smuk platinblond farve uden at skade mit hår eller miljøet. Jeg kan varmt anbefale denne hårfarve til alle, der ønsker en skånsom og naturlig farveoplevelse.

    0
    0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *