Bioregena – Solfaktor spf50+ ansigt

(2 kundeanmeldelser)

kr.169.00

Bioregena solcreme er en økologisk solcreme med solfaktor spf50+, der er specielt designet til at beskytte ansigtet mod solens skadelige stråler. Solcremen er lavet af naturlige ingredienser og er fri for skadelige kemikalier og syntetiske stoffer. Den indeholder mineraler, der skaber en fysisk barriere på huden og reflekterer solens stråler væk fra ansigtet. Solcremen er velegnet til alle hudtyper, let at påføre og absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet eller hvidlig film på huden. Den er vandafvisende og kan bruges under vandaktiviteter. Solcremen kan også anvendes på andre udsatte områder som hals og bryst. Køb Bioregena solcreme og få en naturlig og effektiv beskyttelse mod solen.

2 Items sold in last 12 hours
2 People watching this product now!

Reviews

4.5
2 reviews
1
1
0
0
0

2 anmeldelser af Bioregena – Solfaktor spf50+ ansigt

Clear filters
  1. Atike Eriksen

    Jeg er meget tilfreds med Bioregena solcreme med solfaktor spf50+ ansigt. Den er let at påføre og absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet eller hvidlig film på huden. Jeg kan nyde solen med ro i sindet, velvidende at min hud er beskyttet mod solens skadelige stråler.

    0
    0
  2. Josefine Simonsen

    Jeg købte en økologisk solcreme til ansigtet, og jeg er virkelig glad for den! Den er let at påføre, absorberes hurtigt og efterlader ikke en fedtet eller hvidlig film på huden. Jeg kan nyde solen med ro i sindet, velvidende at min hud er beskyttet mod solens skadelige stråler.

    0
    0
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Shop Pureday

Relaterede Produkter